Mikrofon
Şimdi konuşun..
Toyzz Shop'ta 150TL alışverişe<br><span class="big"> 15TL Bonus!</span>

Toyzz Shop'ta 150TL alışverişe
15TL Bonus!

Bu Kampanyanın Süresi Dolmuştur
Sektör: Oyuncak / Marka: Toyzz Shop

KATILMAK İÇİN

Toyzz Shop mağazalarından Garanti BBVA POSundan 150 TL ve üzeri alışveriş yapılmalıdır.

NASIL KAZANIRIM?

Toyzz Shop mağazalarından yapacağınız 150 TL üzeri alışverişlerinizde 15 TL Toyzz Shop Bonus kazanın.

DİĞER BİLGİLER:

  • 15 TL Toyzz Shop Bonus kampanyası Toyzz Shop mağazalarından Garanti BBVA POSundan tek seferde gerçekleştirilen 150 TL ve üzeri tek ve taksitli ödemelerde geçerlidir.
  • Kampanya 1 – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya dahilinde kazanılan Bonus'lar 3 Ocak 2017 tarihine kadar sadece Toyzz Shop mağazalarında kullanılabilir. 4 Ocak 2017 itibariyle kullanılmayan bonuslar geri alınacaktır. Kazanılan Bonuslar sadece Toyzz Shop firma POS'unda görüntülenebilecektir.
  • Kampanyadan bir müşteri en fazla bir kez yararlanarak 15 TL Toyzz Shop Bonus kazanabilir.
  • Kampanyaya Garanti Bonus, Paracard, Money Bonus, Flexi (sms ile), Bonus Genç (sms ile), Bonus Flexi (sms ile) dahildir.
  • Ürün iadesi ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
  • Kampanyaya, Sanal kartlar, kontör kartlar, Altın Bonus, Bonus Business, Easy, Miles & Smiles kredi kartı, Miles & Smiles Business kredi kartı, American Express Card, American Express Business Card, DenizBank, TEB, Şekerbank, ING Bank, Türkiye Finans, Burgan Bank, ABank, PTT Bonus, Fibabanka, DenizBank Business, ICBC Bonus, ICBC Bonus Business, TEB Business, Şekerbank Business, ING Bank Business, Burgan Bank Business, Abank Business, Fibabanka Business dahil değildir.
  • Flexi, Bonus Genç ve Bonus Flexi sahiplerinin kampanyaya dahil olmaları için ilk harcamadan önce EVET yazıp bir boşluk bırakıp TOYZZSHOP yazıp bir boşluk bırakarak kartının son 6 hanesi ile birlikte banka sistemine kayıtlı cep telefon numarasından 3340'a SMS göndermeleri gerekmektedir. Bu kartlar için katılım ücreti 4,99 TLdir.
  • Flexi, Bonus Genç ve Bonus Flexi için kampanyaya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınacaktır.
  • Kampanya VERA ve BEKO ÖKC POS cihazlarında kullanılamamaktadır. İlgili model ÖKC kullanan işyerlerinin kampanya kapsamında 15 TL Toyzz Shop Bonus kampanyasından yararlanabilmesi için Garanti BBVA POS cihazını kullanmaları gerekmektedir. ÖKC POS modeli PROFİLO, HUGİN ve PAVO ( INGENICO ) olan işyerlerinin Garanti BBVA üye işyeri terminallerinde 15 TL Toyzz Shop Bonus kampanyasından yararlanılabilecektir.
  • Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Avea için 60 Kr, Turkcell için 65 Kr, Vodafone için 41,5 Kr'dur. Geri Dönüş SMS leri Garanti BBVA tarafından karşılanır.

KAMPANYA BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ

1 – 31 Aralık 2016

Bu kampanyanın süresi dolmuştur. Güncel Bonus Kredi Kartı kampanyalarını takip edin fırsatları kaçırmayın.

BONUS GEÇERLİLİK TARİHİ

1 Aralık 2016 -3 Ocak 2017

Back to Top