Mikrofon
Şimdi konuşun..
25 TL Kiğılı bonus

25 TL Kiğılı bonus

Bu Kampanyanın Süresi Dolmuştur
Sektör: Giyim / Marka: Kığılı

KATILMAK İÇİN

Kampanyadan hemen yararlanılabilir.

NASIL KAZANIRIM?

Kampanya dahilinde Kiğılı mağazalarından tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri tek ve taksitli ödemelerde 25 TL Kiğılı Bonus verilecektir.

DİĞER BİLGİLER:

  • 25 TL Kiğılı Bonus, 15-31 Aralık 2016 tarihleri arasında tek seferde yapılan 500 TL ve üzeri tek ve taksitli ödemelerde kazanılacak olup, bir sonraki alışverişte kullanılabilecektir.
  • Kampanyadan bir müşteri bir kez yararlanarak en fazla 25 TL Kiğılı Bonus kazanabilir.
  • Kampanya Kiğılı, Abdullah Kiğılı mağazaları ve www.kigili.com da geçerlidir.
  • www.kigili.com sanal mağazasında  500 TL ve üzeri tek ve taksitli alışverişlerde 25 TL Kiğılı Bonus kazanılabilecektir, ancak kazanılan Kiğılı Bonuslar  sanal mağazada kullanılamamaktadır.
  • Kazanılan Kiğılı Bonus'lar 02 Ocak 2017 tarihine kadar sadece Kiğılı ve Abdullah Kiğılı mağazalarında kullanılabilecektir.
  • 25 TL Kiğılı Bonus kampanyasına Bonus, Money Bonus, Flexi (sms ile), Bonus Genç (sms ile), Bonus Flexi (sms ile), Bonus Amex katılabilmektedir.
  • Ticari kart kullanımları, Paracard, Miles & Smiles kredi kartı, American Express Card, DenizBank Bonus,Teb Bonus,Şekerbank Bonus,ING Bank Bonus,Türkiye Finans Happy Card,Bonus Business,Miles &Smiles Business kredi kartı,American Express Business Card,Burgan Bank Bonus,Abank Bonus,PTT Bonus,ICBC Bonus,Fibabank Bonus,sanal ve kontör kartlar kampanya haricindedir.
  • Flexi,Bonus Flexi ve Bonus Genç müşterilerinin Kiğılı Bonus kampanyasına katılması için harcama işleminden önce EVET KİĞILI yazıp bir boşluk bırakarak kartının son 6 hanesi ile birlikte banka sisteminde kayıtlı telefon numarasından 3340'a SMS göndermeleri gerekmektedir.
  • Kampanya VERA ve BEKO ÖKC POS cihazlarında kullanılamamaktadır. İlgili model ÖKC kullanan işyerlerinin kampanya kapsamında 25 TL Kiğılı Bonus kampanyasından yararlanabilmesi için Garanti BBVA POS cihazını kullanmaları gerekmektedir.ÖKC POS modeli PROFİLO, HUGİN ve PAVO ( INGENICO ) olan işyerlerinin Garanti BBVA üye işyeri terminallerinde 25 TL Kiğılı Bonus kampanyasından yararlanılabilecektir.

KAMPANYA BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ

15 Aralık – 31 Aralık 2016

Bu kampanyanın süresi dolmuştur. Güncel Bonus Kredi Kartı kampanyalarını takip edin fırsatları kaçırmayın.

BONUS GEÇERLİLİK TARİHİ

15 Aralık 2016 - 02 Ocak 2017

Back to Top