Mikrofon
Şimdi konuşun..
Gap’te 7’ye varan taksit

Gap’te 7’ye varan taksit

Bu Kampanyanın Süresi Dolmuştur
Sektör: Giyim / Marka: Gap

KATILMAK İÇİN

Hemen faydalanabilirsiniz.

NASIL KAZANIRIM?

7’ye varan taksitli satış için, Gap mağaza satış görevlisi POS üzerinden 2 veya 3 taksiti tuşlayacak, devamında gelen ekranda Banka tarafından ilave edilecek +4 taksit opsiyonunu seçecektir, bu işlem sonucunda yapılan taksitli harcama kart sahibine +4 taksit ilave edilerek yansıtılacaktır.

DİĞER BİLGİLER:

  • 7 aya varan taksit kampanyası dahilinde Bonus üyesi Gap mağazalarından yapılan 3 taksitli ödemelerde seçmeli olarak +4 taksit sunulacaktır.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için harcamanın Garanti BBVA POS'larında yapılması gerekmektedir.
  • Kampanyaya Garanti Bonus, Money Bonus, Flexi kartlar (sms ile), Bonus Business, Miles & Smiles kredi kartı, Miles & Smiles Business kredi kartı, American Express Card, American Express Business Card, Denizbank Bonus, Denizbank Bonus Business, Teb Bonus, Teb Bonus Business, Şekerbank Bonus, Turkiye Finans Happy Card, ICBC Bonus Business, Abank Bonus, Abank Bonus Business, Fibabanka Bonus, Fibabanka Bonus Business, ING Bonus dahildir.
  • Kampanyaya ING Bonus Business, Şeker Bonus Business, Burgan Bonus, Burgan Bonus Business, PTT Bonus, ICBC Bonus, Bonus Genç ve Bonus Flexi dahil değildir.
  • Kampanyaya ödül puan kullanımları ve tek ödemeli işlemler dahil değildir.
  • Flexi kartlar kampanyadan yararlanabilmek için harcama işleminden önce bankaya kayıtlı cep telefonu numarasından “EVET GAP” yazıp bir boşluk bırakarak kartın son 6 hanesini ekleyerek 3340'a kısa mesaj göndermelidir. Flexi için katılım Sms'inin sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınacaktır. Gönderilen sms'ler, Garanti BBVA sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı bulunduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
  • Ek kartlar kampanyaya dahildir.
  • Kampanyaya katılım için gönderilen SMS Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,60 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,415 TL olarak ücretlendirilir. Geri Dönüş SMS leri Garanti BBVA tarafından karşılanır.

KAMPANYA BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ

01 Nisan 2017-31 Temmuz 2017

Bu kampanyanın süresi dolmuştur. Güncel Bonus Kredi Kartı kampanyalarını takip edin fırsatları kaçırmayın.

Back to Top