Mikrofon
Şimdi konuşun..
English Home’da 20 TL English Home Bonus

English Home’da 20 TL English Home Bonus

Bu Kampanyanın Süresi Dolmuştur
Sektör: Ev Tekstili / Marka: English Home

NASIL KAZANIRIM?

English Home Mağazalarında ve englishhome.com.tr’de tek seferde yapılan 100 TL ve üzeri tek ve taksitli ödemelerde 20 TL English Home Bonus kazanılır.

DİĞER BİLGİLER:

  • 20 TL English Home Bonus kampanyası ; 01-31 Aralık 2016 tarihleri arasında English Home Mağazalarında ve englishhome.com.tr'de tek seferde yapılan 100 TL ve üzeri tek ve taksitli ödemelerde geçerlidir.
  • Kampanyadan bir müşteri bir kez yararlanarak en fazla 20 TL English Home Bonus kazanabilir.
  • Kampanyadan kazanılan English Home Bonus'lar 10 Ocak 2017 tarihine kadar English Home mağazalarında kullanılabilir.
  • 20 TL English Home Bonus kampanyasına Bonus, Money Bonus, Flexi, Bonus Genç, Bonus Flexi, Bonus Amex, Sanal Kart ve ekkartlar dahildir.
  • Ticari kart kullanımları, Paracard, Miles & Smiles kredi kartı, American Express Card, Bonus Business, Miles & Smiles Business kredi kartı, American Express Business Card, Bonus Net Bankaları, kontör kartlar kampanya haricindedir.
  • İşlemler Garanti BBVA POS'undan geçmelidir.
  • Flexi müşterilerinin kampanyaya katılması için harcama yapmadan önce EVET ENGLISHHOME yazıp bir boşluk bırakarak kartının son 6 hanesi ile birlikte banka sisteminde kayıtlı telefon numarasından 3340'a SMS göndermeleri gerekmektedir. Flexi için kampanyaya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınacaktır. Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Avea için 60 Kr , Turkcell için 65 Kr, Vodafone için 41,5 Kr'dur. Geri Dönüş SMS'leri Garanti BBVA tarafından karşılanır.
  • Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç müşterilerinin kampanyaya katılması için harcama yapmadan önce EVET ENGLISHHOME yazıp bir boşluk bırakarak kartının son 6 hanesi ile birlikte banka sisteminde kayıtlı telefon numarasından 3340'a SMS göndermeleri gerekmektedir. Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç için kampanyaya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınacaktır. Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Avea için 60 Kr , Turkcell için 65 Kr, Vodafone için 41,5 Kr'dur. Geri Dönüş SMS'leri Garanti BBVA tarafından karşılanır.

KAMPANYA BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ

1 Aralık – 31 Aralık 2016

Bu kampanyanın süresi dolmuştur. Güncel Bonus Kredi Kartı kampanyalarını takip edin fırsatları kaçırmayın.

BONUS GEÇERLİLİK TARİHİ

10 Ocak 2017

Back to Top