Mikrofon
Şimdi konuşun..
Beta’da 300 TL’ye <br><span class="big">50 TL Beta Bonus</span>

Beta’da 300 TL’ye
50 TL Beta Bonus

Bu Kampanyanın Süresi Dolmuştur
Sektör: Giyim / Marka: Beta

KATILMAK İÇİN

Kampanyadan hemen yararlanılabilir.

NASIL KAZANIRIM?

Kampanya dahilinde Beta mağazalarından tek seferde gerçekleştirilen 300 TL üzeri alışverişlerde 50 TL Beta Bonus kazanılacaktır.

DİĞER BİLGİLER:

  • 50 TL Beta Bonus, 01 Ocak – 28 Şubat 2017 tarihleri arasında tek seferde yapılan 300 TL ve üzeri tek ve taksitli ödemelerde kazanılacak olup, bir sonraki alışverişte kullanılabilecektir.
  • Kampanyadan bir müşteri birden fazla kez katılarak kazanım sağlayabilir.
  • Kampanya Beta mağazaları ve www.betashoes.com sanal mağazasında geçerlidir. Sanal mağazadan kazanılan Beta Bonus'lar Beta mağazalarında kullanılabilmektedir.
  • Kazanılan Beta Bonus'lar 15 Mart 2017 tarihine kadar sadece Beta mağazalarında kullanılabilecektir.
  • 50 TL Beta Bonus kampanyasına Bonus, Money Bonus, Flexi (sms ile), Bonus Genç (sms ile), Bonus Flexi (sms ile), Bonus Amex katılabilmektedir.
  • Ticari kart kullanımları, Paracard, Miles & Smiles kredi kartı, American Express Card, DenizBank Bonus,Teb Bonus,Şekerbank Bonus,ING Bank Bonus,Türkiye Finans Happy Card, Bonus Business, Miles & Smiles Business kredi kartı, American Express Business Card,Burgan Bank Bonus,Abank Bonus,PTT Bonus,ICBC Bonus,Fibabank Bonus,sanal ve kontör kartlar kampanya haricindedir.
  • Ek kartlar kampanyaya dahildir.
  • Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç müşterilerinin Beta Bonus kampanyasına katılması için harcama işleminden önce EVET BETA yazıp bir boşluk bırakarak kartının son 6 hanesi ile birlikte banka sisteminde kayıtlı telefon numarasından 3340'a SMS göndermeleri gerekmektedir.
  • Kampanya VERA ve BEKO ÖKC POS cihazlarında kullanılamamaktadır. İlgili model ÖKC kullanan işyerlerinin kampanya kapsamında 50 TL Beta Bonus kampanyasından yararlanabilmesi için Garanti Bankası POS cihazını kullanmaları gerekmektedir. ÖKC POS modeli PROFİLO, HUGİN ve PAVO ( INGENICO ) olan işyerlerinin Garanti BBVA üye işyeri terminallerinde 50 TL Beta Bonus kampanyasından yararlanılabilecektir.

KAMPANYA BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ

01 Ocak – 28 Şubat 2017

Bu kampanyanın süresi dolmuştur. Güncel Bonus Kredi Kartı kampanyalarını takip edin fırsatları kaçırmayın.

BONUS GEÇERLİLİK TARİHİ

01 Ocak – 15 Mart 2017

Back to Top