Mikrofon
Şimdi konuşun..
adL'de 300 TL ve üzeri harcamaya <br><span class="big">30 TL adL Bonus</span>

adL'de 300 TL ve üzeri harcamaya
30 TL adL Bonus

Sektör: Giyim / Marka: adL

KATILMAK İÇİN

Hemen faydalanabilirsiniz

NASIL KAZANIRIM?

adL mağazalarında Garanti BBVA POSundan tek seferde yapılan tek ve taksitli ödemelerde 300TL ve üzeri işlemlerde 30 TL adL bonus kazanılacaktır. Ürün iadesi ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.

DİĞER BİLGİLER:

  • Kampanyadan yararlanmak için ilk harcamadan önce BonusFlaş üzerinden “HEMEN KATIL” butonu tıklanmalıdır. adL Bonus kampanyası adL mağazalarında Garanti BBVA POSundan tek seferde yapılan 300 TL ve üzeri tek ve taksitli ödemelerde geçerlidir. Ürün iadesi ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
  • 300TL ve üzeri işlemlerde 30 TL adL bonus kazanılacaktır.
  • adL Bonus kampanyası dahilinde kazanılan Bonus'lar 30 Kasım 2016 tarihine kadar sadece adL mağazalarında kullanılabilir. 1 Aralık itibariyle kullanılmayan bonuslar geri alınacaktır. Kazanılan Bonuslar sadece adL firma POS'unda görüntülenebilecektir.
  • adL Bonus kampanyasından bir kullanıcı bir faturada en fazla bir kez yararlanarak toplamda en fazla 30 TL adL Bonus kazanabilir
  • adL Bonus kampanyasına Garanti Bonus, Paracard, Money Bonus, Flexi , Bonus Genç , Bonus Flexi dahildir.
  • adL Bonus kampanyasına, Sanal kartlar, kontör kartlar, Altın Bonus, Bonus Business, Easy, Miles & Smiles kredi kartı, Miles & Smiles Business kredi kartı, American Express Card, American Express Business Card, DenizBank, TEB, Şekerbank, ING Bank, Türkiye Finans, Burgan Bank, ABank, PTT Bonus, Tekstilbank, Fibabanka, DenizBank Business, Tekstilbank Business, TEB Business, Şekerbank Business, ING Bank Business, Burgan Bank Business, Abank Business, Fibabanka Business dahil değildir.
  • Kampanya VERA ve BEKO ÖKC POS cihazlarında kullanılamamaktadır. İlgili model ÖKC kullanan işyerlerinin kampanya kapsamında adL Bonus kampanyasından yararlanabilmesi için Garanti BBVA POS cihazını kullanmaları gerekmektedir. ÖKC POS modeli PROFİLO, HUGİN ve PAVO ( INGENICO ) olan işyerlerinin Garanti BBVA üye işyeri terminallerinde adL Bonus kampanyasından yararlanılabilecektir.
  • Kampanyadan yararlanmak için ilk harcamadan önce BonusFlaş üzerinden “HEMEN KATIL” butonu tıklanmalıdır.

KAMPANYA BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ

11.11.2016-18.11.2016

BONUS GEÇERLİLİK TARİHİ

30.11.2016

Back to Top