Mikrofon
Şimdi konuşun..
DeFacto'da Bonus'lulara özel her 75TL alışverişe 10 TL Bonus

DeFacto'da Bonus'lulara özel her 75TL alışverişe 10 TL Bonus

Bu Kampanyanın Süresi Dolmuştur
Sektör: Giyim / Marka: DeFacto

KATILMAK İÇİN

Hemen faydalanabilirsiniz.

NASIL KAZANIRIM?

DeFacto ve defacto.com.tr ‘de; her 75 TL ve üzeri tek çekim ve taksitli alışverişe 10 TL DeFacto Bonus kazanabilirsiniz.

DİĞER BİLGİLER:

  • 10 TL DeFacto Bonus kampanyası Bonus üyesi DeFacto mağazalarında Garanti BBVA POSundan tek seferde gerçekleştirilen her 75 TL ve üzeri tek çekim ve taksitli alışverişlerde geçerlidir.
  • 10 TL DeFacto Bonus kampanyası dahilinde kazanılan Bonus'lar sadece defacto.com.tr ‘de ve DeFacto mağazalarında 15 Şubat 2017 tarihine kadar kullanılabilir.
  • Kampanyaya Garanti Bonus, Money Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Bonus ticari kartlar ve Paracard dahildir.
  • 10 TL DeFacto Bonus kampanyasına diğer ticari kart kullanımları, Miles & Smiles kredi kartı, American Express Card, Bonusnet üye bankalarına ait bireysel ve ticari Bonus kartları, Kontör ve sanal kartlar dahil değildir.
  • Kampanya VERA ve BEKO ÖKC POS cihazlarında kullanılamamaktadır. İlgili model ÖKC kullanan işyerlerinin kampanya kapsamında 10 TL DeFacto Bonus kampanyasından yararlanabilmesi için Garanti BBVA POS cihazını kullanmaları gerekmektedir. ÖKC POS modeli PROFİLO, HUGİN ve PAVO ( INGENICO ) olan işyerlerinin Garanti BBVA üye işyeri terminallerinde 10 TL DeFacto Bonus kampanyasından yararlanılabilecektir.
  • Bonus Genç, Bonus Flexi ve Flexi müşterilerinin kampanyaya katılması için harcama yapmadan önce EVET yazıp bir boşluk bırakıp DEFACTO yazıp bir boşluk bırakarak kartının son 6 hanesi ile birlikte banka sisteminde kayıtlı telefon numarasından 3340’a SMS göndermeleri gerekmektedir. Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç için kampanyaya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınacaktır. Kampanyaya katılım SMS’leri KDV ve ÖİV dahil Avea için 60 Kr, Turkcell için 65 Kr, Vodafone için 41,5 Kr’dur. Geri Dönüş SMS leri Garanti BBVA tarafından karşılanır.
  • defacto.com.tr'de kazanılan bonuslar hem fiziki DeFacto mağazalarında hem de defacto.com.tr ‘de kullanılabilecektir.
  • BonusGenç, Bonus Flexi ve Flexi kampanyaya katılım için EVET yazıp bir boşluk bırakıp DEFACTO yazıp boşluk bırakarak, kartın son 6 hanesiyle beraber 3340'a sms göndermelidir ve bu kartlar için katılım ücreti 4,99 TL dir.

KAMPANYA BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ

25 Ocak – 15 Şubat 2017

Bu kampanyanın süresi dolmuştur. Güncel Bonus Kredi Kartı kampanyalarını takip edin fırsatları kaçırmayın.

BONUS GEÇERLİLİK TARİHİ

25 Ocak – 15 Şubat 2017

Back to Top